No comments
15th September 2018
Share:
O reușită de care sunt tare încântată.
O reușită de care sunt tare încântată.

O reușită de care sunt tare încântată

Trei minute trecute de ora 11 dimineața. Îmi propusesem să termin de trebăluit prin casa până la ora 11. Erau doar trei minute trecute de ora 11, când mi-am dat seama că am reușit ceea ce-mi propusesem.

Am zâmbit de aproape mi-au dat lacrimile. Era vineri dimineața, iar eu aveam tot apartamentul curat, toate hainele în șifonier, călcate și împăturire și coșul de rufe gol.

Vasele erau curate și ele și toate florile udate! Asta da REUȘITĂ!

De opt luni visam la această zi. 

Iar acum pășeam pe vârfuri, cu chipul luminat, pentru a admira un spațiul pe care nu-l mai văzusem până acum.

Până și jucăriile Isei erau așezate la locul lor. Ea părea că nici nu observă bucuria mea, pentru că se desfăta într-o baie cu bule, împreună cu păpușile Anna și Elsa.

Toate lucrurile din casa noastră își găsiseră în sfârșit un loc.

Am mai făcut un tur și apoi m-am așezat ușor pe canapea și am respirat profund.

După opt luni fără menajeră, în sfârșit am reușit să fac singură ordine și curățenie. Multă vreme am avut dubii că aș putea să am eu așa o reușită.

Dar după multe introspecții am reușit să-mi setez intenția de a crea eu însămi un spațiu îngrijit, ordonat și curat de care să mă bucur. Și da, mă încântă această priveliște și mă admir că am reușit să învăț să fac curat și să trec peste multe prejudecăți.

Mă felicit și pentru planificarea minuțioasă, fără de care nu știu dacă aș fi reușit.

 

 

You Might Also Like

by
După un deceniu petrecut ca angajată, alți șapte de antreprenoriat, Ela încă își caută vocația pe plan profesional, deși ușor-ușor, a început să vadă că a fi o mamă casnică este un statut demn, onorabil, deloc de neglijat, care aduce realizări comparabile ba chiar mai mari decât cele financiare. Presiunea că o mamă poate impacta mai multe generații este una puternică și de aici și dorința Elei de a dobândi deprinderi noi, de calitate. Unul dintre visele ei este să fie licențiată în psihologie, de care este pasionată de peste un deceniu. Alt vis este să fie autor de carte, cu locuința în Provence, regiune de ale cărei culori și climă s-a îndrăgostit în vara lui 2018. Însă cel mai grandios vis al Elei este să devină o femeie blândă, care să radieze iubire și speranță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.