Contact Ela, creatoarea blogului

Revelații de Părinte

Sparg eu gheața. Numele meu este Irina Schmitz, pe scurt Ela și sunt creatoarea blogului Revelații de Părinte. Actualizez des pagina ”Despre blog și creatoare”, deci te invit să culegi informații de acolo. Sunt născută de Sfântul Petru `79, iar până acum am trăit viața din plin. Am avut și încă am curajul să ies din zona de confort, deși nu-i deloc comod, iar asta mi se pare esențial pentru a evolua ca om. Abia de curând, mai 2018, mi-am dat seama că fiecare om își crează realitatea, așa că am început să o fac și eu, conștientă de data asta. Nu-i ușor, nici simplu, însă cred în forța creatoare pe care o am în mine.

Credințe și valori morale

Valoare morală care mă definește este RESPECTUL, față de mine, de ceilalți și de mediu. Nu a fost mereu așa însă și mi pare rău pentru asta.

CURAJUL și RESPONSABILITATEA sunt și ele în top 10 al credințelor mele personale. Înțelepciunea și știința, umanitatea și iubirea, transcendența, temperanța și moderația fac poza completă.

Cred că fiecare om trăiește fix viața pe care își propune să o trăiască, conștient sau inconștient, iar dacă nu-și propune să trăiască într-un anume fel o va face oricum, prin intermediul convingerilor limitative ce ne guvernează deciziile, convingeri care-s adânc înrădăcinate în subconștientul fiecăruia.

Să vă fie cu folos!

Creatoarea Ela

PS: toate conturile de Social Media le-am dezactivat pe 8 martie 2018.