2 comments
27th June 2017
Share:
Blogul Elei Schmitz
Blogul descriptiv al unei femei, Ela, devenită mamă, care este în căutarea liniștii sufletești, a blândeții și iubirii necondiționate.

Despre blog

și creatoarea Ela

Viața este dinamică! La fel este și acest blog! Scriu aici din decembrie 2015, de când eram însărcinată în luna a șasea. Aici sunt capturare percepțiile mele, ca Irina Schmitz devenită Schmitza, ca ele să se metamorfozeze în ELA. Toate scrierile sunt scrise ÎNTR-UN MOMENT PRECIS, foarte bine delimitat în timp și probabil că aș putea să le rescriu în mii de alte feluri. 

Ce i-aș spune Andreei Esca, la Radio, despre mine și blog în 20 de secunde?

 • prefer să vorbesc, în loc să scriu
 • îmi ador soțul și fiica
 • iubesc apa, inclusiv ploaia și vremea la 26 de grade
 • sunt (încă) băutoare de cafea, Rooibos tea, Prosecco, Leffe și vin roșu
 • joc bridge (prea rar), yams și remy
 • Noua Zeelandă, Veneția, Provence
 • pasionată de evoluția umanității și a creierului uman
 • filmul preferat Queen of Katwe (Phiona Mutesi)
 • mă delectez citind cărți și chipuri

Dacă aș mai avea 10 secunde, aș adăuga că:

 • ascult din ce în ce mai bine
 • meditez
 • mă pasionează fizica cunatică
 • cred că boala e un mod al problemelor nerezolvate de minte care-s externalizare către corp
 • orice este posibil!
 • imaginația este mai presus de cunoaștere!

Vreți să știți de ce scriu?

Și eu mă tot întreb, dar nu mă hotărăsc niciodată ce mă face să mă așez la laptop și să scriu. Motivele se tot schimbă. La fel și direcția. La fel și tonul. La fel și frecvența.

Despre ce scriu?

Scriu despre ce nu mai pot ține doar pentru mine. Scriu și despre ce vreau să înțeleg mai bine. Scris când ceva îmi e clar, după lungi căutări și experimentări. Scriu despre cum cultiv blândețea și cum învăț să iubesc necondiționat.

Uneori scriu:

Deci, folosesc blogul ca pe o unealtă, pentru a observa dinamismul evoluției mele ca femeie în rolul de:

 1. soție
 2. mamă
 3. antreprenor
 4. soră mai mare
 5. prietenă
 6. fiică
 7. româncă (emigrantă)
 8. energie, în corp de femeie

Pe scurt ”Revelații de Părinte” este blogul descriptiv al unei femei, Ela,  devenită mamă (de fată), care este în căutarea liniștii sufletești. Este despre dorințele, dilemele și deciziile pe care le-a luat de-a lungul anilor, despre intențiile pe care le are pentru viitor și despre manifestarea forței ei de creatoare. Este și despre cultivarea blândeții și a iubirii necondiționate.

Unele articole (foarte puține) sunt despre produse care m-au impresionat. Articolele publicitare sunt marcate cu (p) și banii câștigați, au contribuit la mentenanța acestui blog (domeniu, hosting, servicii IT, contabil, logo, poze, șamd) sau au fost donați către cauze pe care le susțin.

Din 29 Mai 2018 am hotărât să las online doar 34% din conținutul pe care l-am creat din decembrie 2015 până în aprilie 2018, restul este în curs de (re)editare/rescrierea, dintr-o altă perspectivă.

Conturile de Social Media le-am dezactivat pe 8 martie 2018, la scurt timp după ce m-am mutat din București înapoi în Düsseldorf.

Drepturile de autor ale acestui blog aparțin în totalitate Irinei Schmitz aka ”Creatoarea Ela”.

Foto: galeria personală, 2013

Mulțumesc pentru popas și să vă fie cu folos!

 

 

 

You Might Also Like

by
Gândul că educația primită de la părinți, în special de la mamă, impactează mai multe generații, pune o presiune puternică pe umerii fiecărui părinte, care nu trăiește o viață armonioasă. Cum părintele de același sex are rolul de a ne învăța să ne iubim, să iubim și să dăruim iubire, iar părintele de sex opus ne învață să ne lăsăm iubiți, lucrurile par simple și firești, asta dacă părinții știu cum stau lucrurile cu iubirea. Pentru că autoarea acestui blog, Ela Schmitz, are încă restanțe la capitolul IUBIRE NECONDIȚIONATĂ și VIAȚĂ ARMONIOASĂ, ea s-a decis să pornească în căutarea acestora și să scrie pe blog, până când reușește să le integreze pe pilot automat în viața de zi cu zi. (2015-2019)
 1. Reply

  Frumos și onest spus! Multă baftă și inspirație în continuare! 🙂

   • Ela
   • 30th August 2018
   Reply

   Mulțumesc Denisa! Și ție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.