No comments
15th September 2018
Share:
O reușită de care sunt tare încântată.
O reușită de care sunt tare încântată.

O reușită de care sunt tare încântată

Trei minute trecute de ora 11 dimineața. Îmi propusesem să termin de trebăluit prin casa până la ora 11. Erau doar trei minute trecute de ora 11, când mi-am dat seama că am reușit ceea ce-mi propusesem.

Am zâmbit de aproape mi-au dat lacrimile. Era vineri dimineața, iar eu aveam tot apartamentul curat, toate hainele în șifonier, călcate și împăturire și coșul de rufe gol.

Vasele erau curate și ele și toate florile udate! Asta da REUȘITĂ!

De opt luni visam la această zi. 

Iar acum pășeam pe vârfuri, cu chipul luminat, pentru a admira un spațiul pe care nu-l mai văzusem până acum.

Până și jucăriile Isei erau așezate la locul lor. Ea părea că nici nu observă bucuria mea, pentru că se desfăta într-o baie cu bule, împreună cu păpușile Anna și Elsa.

Toate lucrurile din casa noastră își găsiseră în sfârșit un loc.

Am mai făcut un tur și apoi m-am așezat ușor pe canapea și am respirat profund.

După opt luni fără menajeră, în sfârșit am reușit să fac singură ordine și curățenie. Multă vreme am avut dubii că aș putea să am eu așa o reușită.

Dar după multe introspecții am reușit să-mi setez intenția de a crea eu însămi un spațiu îngrijit, ordonat și curat de care să mă bucur. Și da, mă încântă această priveliște și mă admir că am reușit să învăț să fac curat și să trec peste multe prejudecăți.

Mă felicit și pentru planificarea minuțioasă, fără de care nu știu dacă aș fi reușit.

 

 

You Might Also Like

by
Gândul că educația primită de la părinți, în special de la mamă, impactează mai multe generații, pune o presiune puternică pe umerii fiecărui părinte, care nu trăiește o viață armonioasă. Cum părintele de același sex are rolul de a ne învăța să ne iubim, să iubim și să dăruim iubire, iar părintele de sex opus ne învață să ne lăsăm iubiți, lucrurile par simple și firești, asta dacă părinții știu cum stau lucrurile cu iubirea. Pentru că autoarea acestui blog, Ela Schmitz, are încă restanțe la capitolul IUBIRE NECONDIȚIONATĂ și VIAȚĂ ARMONIOASĂ, ea s-a decis să pornească în căutarea acestora și să scrie pe blog, până când reușește să le integreze pe pilot automat în viața de zi cu zi. (2015-2019)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.