Zilnic de la 10 pe Pagina de 10.
Zilnic de la 10 pe Pagina de 10.

Pagina de 10, zilnic de la 10.

Pagina de 10 este o pagină de blog, cu pagină de Facebook, în care voi scrie conținut doar în scopul de a ajunge să creionez o viață armonioasă, trăită cu sens și în echilibru.

Lăsând la o parte frica de a nu fi suficient de bună sau valoroasă, am decis să integrez Pagina de 10 în categoria Education & Learning, pentru că despre asta va fi, despre educația mea și procesul de a învăța cum să am o viață armonioasă, în care familia mea să fie ancorată într-un mediu stabil emoțional, din care izvorăște iubirea și compasiunea, față de noi înșine și întreaga omenire, un mediu în care înflorim și ne creștem valoarea personală.

Pentru că am admirat mereu disciplina și minunile pe care aceasta le aduce, mi-am propus să postez zilnic pe blog, sau pe pagina de Facebook, de luni până vineri, la ora 10 (am sau pm), ceva de folos, care să aducă plus valoare vieții mele. 

Pagina de 10 va avea conținut menit să-mi transforme viața, inspirat din cercetările și realizările altor oameni, care deja au reușit să-și transforme propria viață.

Îi dau voie puterii mele creatoare să se manifeste și să mă călăuzească spre adevărata mea identitate, în a cărei căutări sunt de-o viață. Îmi fac timp pentru a afla ce-mi doresc cu adevărat.

Deci imaginația va juca și ea un rol important, la fel ca și valorile mele morale:

Familia/Filantropia,

Armonia,

Compasiunea/Calmitatea/Claritatea,

Excelența (în a manifesta Blândețe, Bunătate, Iubire & Voioșie)/Echilibru,

Siguranța/Simplitatea/Speranță.

Dorința de a trăi în armonie, de a mă scălda în bunătate, de a grăi pe un ton blând și a duce o viață cu sens vor fi motoare de motivație pentru Pagina de 10.

Simt că momentul luării acestui angajament, de a scrie săptămânal articole cu recomandări pe care mi le fac în primul rând mie, este un moment în care o iau de la zero, așa cum simt că ultimii 10 ani au dus fix la această lansare, a acestei oaze virtuale, în care mă voi simți în siguranță și unde voi nota toate progresele către o viață armonioasă:

Așa că voi consuma de pe 10.10, de la ora 10:00 (am sau pm), Pagina de 10.

PS: Conținutul scris înainte de lansarea Paginii de 10 a jucat un rol important și mi-a oferit claritatea și curajul de a o porni pe acest nou drum.


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.