No comments
1st June 2018
Share:

Puterea de a crea conștient realitatea.

Puterea de a crea conștient realitatea

Puterea de a crea conștient realitatea, în multe cazuri, vine după o lungă suferință. Aș fi vrut să fiu excepția de la această ”regulă”, dar nu m-am prins la timp.

Așa că, după ce Ego-ul meu, construit cu migală timp de aproape patru decenii, a pierdut una dintre primele bătălii pe frontul de transformare profundă,  de la ”a face” la ”a fi”, simt nevoia să ofer un premiu special corpului meu, inteligenței interioare care mă ține în viață, supraconștiinței mele, Sinelui meu Divin, care m-au somatizat în fel și chip, cu tot felul de afecțiuni în ultimele nouă luni.

Am primit mesajele de avertizare pe care corpul meu mi le-a trimis pe atâtea căi și după multe crize de negare și răzvrătire, pot în sfârșit să-mi arăt recunoștința pentru vizita atâtor afecțiuni și boli, oricât de bizar pare.

Mi-a fost greu să accept că eu le-am creat și le-am adus în realitatea mea, prin gândurile și comportamentele mele trecute și sigur că, mi-a fost mai ușor să exclam ”ce-am făcut să merit asta?!”. Și mai greu însă mi-a fost să mă iert cu adevărat pentru ce nu merge așa cum îmi doresc. Să înțeleg ce înseamnă iertare autentică și să o exprim a fost și este un proces lent și profund, în care întrebarea ”ce-am făcut să merit asta” și-a continuat apariția.

(Re)citesc ce scriu și mă întreab: ”De unde le scoți soro? Chiar crezi că-ți poți schimba viața de pe-o zi pe alta?”

Ei bine, răspunsul conștient pentru ego este: ”eu te-am creat timp de aproape 39 de ani, eu te dau la o parte și preiau de aici. Știu că te-am lăsat să alegi pentru mine și m-am mândrit cu asta, dar e timpul să preiau frâiele de acum și să aflu cine vreau să fiu. E timpul să renunț la măștile, pe care le-ai creat cu dibăcie pentru a mă proteja de-a lungul vremurilor. E vremea să aflu ce-mi doresc cu adevărat să aduc în materie și să creez conștient realitatea.”

Deși creația ultimelor nouă luni nu mi-a produs musai îndrăgosteala pe care am simțit-o când mi-a văzut fiica pentru prima oară, mi-am propus că e timpul să plantez alte gânduri, cuvinte și fapte, ca să trăiesc alt gen de experiențe, unele armonioase, în care zâmbetul și bucuria să fie din belșug.

Mai bine să scriu ce intenții adaug listei pe care am scris-o deja la început de 2018:

Mi-am propus să-mi creez realitatea, de data asta conștient!

Mai demult, mi-am propus să iubesc necondiționat și dezinteresat și cum încă nu reușesc să o fac mereu, voi aloca prezență conștientă și acestui proiect.

Să mă preocup conștient de acțiunile mele și să aduc peste tot iubirea, pacea și armonia. Pfiu! Pare așa irealizabil la prima vedere, însă ce viață minunată au cei care trăiesc așa (că și eu am trăit așa o vreme) și atunci îmi spun: în loc să mă uit cu invidie în curtea lor, mai bine să-mi deblochez energia și să o ridic până la nivelul lor.

Să revin la moto-ul pe care mi l-am creat în 2015:

”Prinde gândul, altoiește-l:

De e bun, pune de-l crește

De e rău, ia de-l plivește!”

Să privesc dincolo de împlinirea imediată al unui gând, a unei nevoi, iar gândurile să-mi fie inspirate de bunătate, puritate, dezinteres, iubire și compasiune.

Să mă preocup de acțiunile mele, ca prin ele să aduc peste tot iubire, pace și armonie.

Să îmi curăț karma și să o transform în dharma.

Și-mi vine în minte o premisă din NLP că: ”am tot ce-mi trebuie pentru a reuși”

Așa că e timpul să aflu cine sunt și ce-mi doresc cu adevărat și să încep lucrul la o nouă creație.

 

Așa să fie!

Creatoarea Ela

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

by
Gândul că educația primită de la părinți, în special de la mamă, impactează mai multe generații, pune o presiune puternică pe umerii fiecărui părinte, care nu trăiește o viață armonioasă. Cum părintele de același sex are rolul de a ne învăța să ne iubim, să iubim și să dăruim iubire, iar părintele de sex opus ne învață să ne lăsăm iubiți, lucrurile par simple și firești, asta dacă părinții știu cum stau lucrurile cu iubirea. Pentru că autoarea acestui blog, Ela Schmitz, are încă restanțe la capitolul IUBIRE NECONDIȚIONATĂ și VIAȚĂ ARMONIOASĂ, ea s-a decis să pornească în căutarea acestora și să scrie pe blog, până când reușește să le integreze pe pilot automat în viața de zi cu zi. (2015-2019)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.