3 comments
2nd September 2018
Share:
Cartea care mă inspiră
Cartea care mă inspiră mă ajută să mă transform.

Vocea mea te va însoți – Povestiri didactice de Milton H. Erickson by Sidney Rosen

”Vocea mea te va însoți” este o carte pe care am citit-o pe nerăsuflate când aveam 29 de ani. Este o carte despre mintea umană care mi-a dat multe teme de gândire și care mi-a adus mai multă claritate despre ce trăiesc și felul în care o fac. Citirea acestei cărți coincide cu debutul transformării voite a felului meu de-a fi și a trăi.

De la primul rând știi dacă este o carte pentru tine sau nu:

”Ceea ce nu înțelegi, Sid, este că  mare parte din viața ta este determinată în mod inconștient”.

Pe mine acest rând m-a intrigat. Acum un deceniu, cuvinte precum transă, hipnoză, transformare și inconștient sădeau în sufletul meu neliniște, iar ele abundă în primele pagini ale cărții. Cu toate astea am întors pagină după pagină până când am ajuns la finalul cărții. Atunci, am strâns-o în brațe, și am zâmbit plină de speranță.

Am citit cartea în timp ce mă întorceam de la mare, pe vremea când trenul făcea cinci ore până la București, este o carte care se citește în tihnă, de mai multe ori. De fiecare dată când am deschis-o am avut o nouă revelație și am înțeles într-un mod mai profund ceva despre felul în care funcționează mintea mea.

Cartea aceasta m-a ajutat să mă vindec și de cea mai mare frică. Înțelegând ce înseamnă transa hipnotică și gustându-i beneficiile, am reușit ca opt ani mai târziu, când am întâlnit cuvântul HYPHOBIRTHING, să dau năvală să aflu detalii, reușind astfel să-mi vindec frica de durerile nașterii, prin stările de transă hipnotică în care eram ghidată.

E o carte plină de surprize care m-a inspirat și m-a transformat. O recitesc acum cu emoție, după un deceniu în care m-a privit de pe raftul bibliotecii.

 

 

You Might Also Like

by
Gândul că educația primită de la părinți, în special de la mamă, impactează mai multe generații, pune o presiune puternică pe umerii fiecărui părinte, care nu trăiește o viață armonioasă. Cum părintele de același sex are rolul de a ne învăța să ne iubim, să iubim și să dăruim iubire, iar părintele de sex opus ne învață să ne lăsăm iubiți, lucrurile par simple și firești, asta dacă părinții știu cum stau lucrurile cu iubirea. Pentru că autoarea acestui blog, Ela Schmitz, are încă restanțe la capitolul IUBIRE NECONDIȚIONATĂ și VIAȚĂ ARMONIOASĂ, ea s-a decis să pornească în căutarea acestora și să scrie pe blog, până când reușește să le integreze pe pilot automat în viața de zi cu zi. (2015-2019)
  • Adrian Popescu
  • 29th September 2019
  Reply

  Buna,
  Cum pot sa fac si eu rost de cartea asta? Mi-o doresc foarte mult si nu reusesc sa o gasesc nicaieri, am dat chiar si mail la editura… Multumesc

   • Butterfly
   • 16th December 2019
   Reply

   Buna,

   O gasesti in format pdf pe internet 🙂

    • Ela
    • 22nd December 2019
    Reply

    A primit-o de la Moș Crăciun, prin poștă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.